Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.      

Apartmány Žuta

70 m
Internet (wifi)
Zľava na deti
Domáce zvieratá: NIE
Nástup aj mimo soboty
Klimatizácia
Pre rodiny a páry
Vlastná doprava
2 osoby
3 osoby
4 osoby
5 osob
1 ložnice
2 ložnice
Hodnotené našimi klientmi: Recenzie sú prevzaté z AtlasCK.cz
Apartmány Žuta, Mandre, ostrov Pag, Chorvatsko

Recenzie
apartmány Žuta


1»

mmisko

17.8.2017 6


Vera Sekaninova

6.9.2016 10:

Plus

Perfektní a vstřícný přístup zamestnancu CK,velka ochota. CK zná prostředí Chorvatska.

Mínus

Žádné

Zhrnutie

Lze jedine doporučit. CK pro osoby,kteří chtějí cestovat s jistotou.


30.8.2016 4


Silvie

23.8.2016 9


Silvie

23.8.2016 9


Dvořkyn

23.8.2015 7

Plus

Suprová paní domácí,krásné okolí a výlet na lodi od CK doporučuji všem!Kapitán hovoří česky a není nic problém.Děti by mu mohli lézt snad i po hlavě a jídlo vynikající!!! Delegát CK je u lodi před zájezdem a když se vrátíte tak také


Zhrnutie

Super a jak se říké Co je psáno to je dáno- to platí.


21.7.2015 11


21.7.2015 1


21.7.2015 1


javorska

7.9.2014 2:

Plus

všetko zodpovedalo fotografiám na internete už doma som si vedela predstaviť ubytovanie,

Mínus

voucher prišiel až na pripomenutie mailom

Zhrnutie

spokojnosť


Reakcia CK Novalja

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jen upřesníme, že klientům zasíláme veškeré pokyny včas, bez připomenutí. Na Vaši mailovou adresu odešly pokyny na cestu a voucher dne 19. 6. 2014, což bylo hodně před termínem začátku Vašeho pobytu. Bohužel není v našich, silách zaručit, že je klient omylem nevymaže, nebo že se někde "neztratí". Samozřejmě v případě, kdy je chce klient zaslat opětovně, tak reagujeme okamžitě, jako tomu bylo ve Vašem případě. Věříme, že to nebyla žádná komplikace a dovolenou jste si užili a odpočinuli si. Hezký den.


M. Daňková

8.7.2014 12:

Plus

Dovolená byla po všech stránkách dokonalá. Domluva s CK super, apartmán přesně dle fotek - snad i lepší v reálu. Okolí nádherné a musím také pochválit pana delegáta Radka Horáka, který působí v Mandre. Byl ochotný, vstřícný, poradil nám, výlety s ním byly skvělé.


Zhrnutie

Dovolenou s CK Novalja můžu jedině doporučit, bez jediné chyby, rychlé a příjemné jednání, možnost individuální domluvy.


pasek

17.10.2013 1

Plus

Dobrá dopravní dostupnost Příjemní majitelé Dobrá vybavenost apartmánů

Mínus

Špatné pláže a přístup do vody Téměř žádná možnost sportovního vyžití

Zhrnutie

Pro rodiny s malými dětmi nevhodné Pro starší a invalidy nevhodné Vhodné pro nenáročné


Lubica

17.10.2013


Janků

17.10.2013


16.10.2013

Plus

Fotografie apartmánu,moře a okolí odpovídala realitě. Vstřícnost a ochota majitelky apartmánu.

Mínus

Nemám žádné.

Zhrnutie

Mohu vás jen doporučit,byli jsme spokojeni po všech stánkách.


ek

16.10.2013

Plus

Krásné ubytování, milí domácí a především bezvadný delegát,který pro nás připravil zážitek při východu slunce a je naprosto jasné,že o ostrově ví snad všechno. Prostě člověk na svém místě.


Zhrnutie

s CK jsme byli spokojeni


sakyna

16.10.2013

Plus

Výborná spolupráce s pracovnicemi CK a maximální pomoc při výběru vhodného ubytování a destinace.


Zhrnutie

můžu jen doporučit


1»