Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.      

Apartmány Mirjana

370 m
Internet (wifi)
Zľava na deti
Dieťa do 3 rokov zdarma (vek v dobe pobytu)
Domáce zvieratá: NIE
Nástup aj mimo soboty
Klimatizácia
Pre rodiny a páry
Vlastná doprava
4 osoby
5 osob
6 osob
2 ložnice
Hodnotené našimi klientmi: Recenzie sú prevzaté z AtlasCK.cz
Apartmány Mirjana, Stará Novalja, ostrov Pag, Chorvatsko

Recenzie
apartmány Mirjana


1»

Edo

6.9.2017 11:


Zhrnutie

super


Richard Bastl

10.8.2017 2

Plus

Naprosto dokonalé materiály popisující cestu a celkovou situaci včetně ubytování v cílové destinaci. Žádné zkreslování, nepřesnosti, prostě perfektní!

Mínus

Z rozashu poskytnutých služeb určitě žádné.

Zhrnutie

Spolehlivý partner pro cesty do Chorvatska; můžeme s manželkou jen doporučit. Pokud v budoucnu pojedeme zase někdy do Chorvatska, budeme hledat v CK Novalja.


AP

24.7.2017 12


Zhrnutie

Dobrý den, trochu mě osobně rozladila komunikace při nákupu zájezdu. Potřeboval jsem najít místo pro 4 rodiny. On-line systém mi rezervaci z jednoho počítače pro 4 rodiny v jednom penzionu nebral a pak jsme se v tom motali a motali až mi kolegyně napsala, že nám rezervaci ruší. Jinak vše Ok. Zdraví, Aleš Petr


Věra Barešova

29.6.2017 1

Plus

Ubytování odpovídá fotkám, vše bylo čisté, uklizené.Dobrá komunikace s Ck i majitelkou.


katkaada

5.9.2016 2:

Plus

krasne prostredie


27.8.2016 9


Priebojová

19.8.2016 9


Novák Jiří

14.8.2016 7

Plus

Supr komunikace,Nafoceno tak,že to odpovídalo realitě.Rychlé jednání a ochota.

Mínus

Nevím o ničem

Zhrnutie

Spokojenost a pohoda


Kristýna

20.7.2016 12

Plus

Dobrá cena, reálné fotografie apartmánu, velká ochota jak majitelky tak cestovní kanceláře, krásně prostředí, nádherné pláže..

Mínus

Neměli jsme se zajezdem sebemenší problém. Vše bylo takové, jaké jsme to očekávali. Jediné co nám během 14 dnů dovolené scházelo byla hadra, ať už jsme ji potřebovali na rozlité pití nebo při uklízení byl to celkem problém. Wifi byla slabá ale to se dá očekávat v tak velkém apartmánu. Jinak jsme s dovolenou spokojeni.

Zhrnutie

Cestovní kancelář je skvělá, o své klienty se dobře stará. Zajímá se o prostředí, do kterého je posílá, aby vše bylo v pořádku a oni byli maximálně spokojeni.


Reakcia CK Novalja

Dobrý den, děkujeme za informace. Určitě příště řekněte majitelům, rádi tyto věci, které nejsou v apartmánu, doplní.


Tana

3.7.2016 8:


Zhrnutie

Urcite by som spomenula, ze Novalja je mesto. zahranicnych turistov mladsich vekovych kategorii. Ocakavat rusny nocny zivot a za povsimnutie stoji mega disko na plazi Zrce.


Reakcia CK Novalja

Dobrý den, ano, ano opravdu je to tak, že Novalja je spíše o rušnějším nočním životě. Proto v tomto letovisku doporučujeme ubytování mladším, popř. starším, kteří jedou za zábavou a návštěvou třeba právě zmiňované pláže Zrće. Oproti tomu letovisko Stará Novalja, kde je také dům Mirjana, je klidnější, bez diskoték, s krásnou písečnou pláží Planjka.


Pěnkava Luboš

28.6.2016 6

Mínus

Nejvíce záporný je asi Váš delegát, nevím proč ho tam máte, když není schopen ani volat a když ho najdete, tak jedná na ulici. Pak nepíšete, že je na apartmánu Wifi, když realita je jiná hledáte signál a když ho najdete tak ani email neotevřete. Problémy které by se dali psát je mnoho, ale stejně nato nebudete reagovat, tak to nemá cenu si tady vylévat srdíčko. S pozdravem

Zhrnutie

Asi bych vaší CK nedoporučoval, klasický průměr ne-li podprůměr CK nedivím se, že CK krachují. Nikdy jsem si to nemyslel, ale asi je opravdu lepší vynechávat CK a zařídit si to vše sám.


Reakcia CK Novalja

Dobré dopoledne, mrzí nás, že jste nebyl s vybranými službami spokojený. Delegáta, p. Horáka, máme na Pagu několik let - je to člověk velmi zodpovědný, na svém místě, s jeho službami jsme spokojeni, stejně jako velké množství našich klientů. Připojení k internetu nabízíme, ale zároveň na smlouvě uvádíme, že je bez záruky - signál nedokážeme ovlivnit. Děkujeme za hodnocení a přejem Vám krásné léto.


31.8.2015 3


Ivet

3.8.2015 11:

Plus

Prehľadnosť podmienok zájazdu a ceny Fotky interiéru boli totožné so skutočnosťou Podrobný popis pokynov k ceste do Chorvátska i popis krajiny, atď.


Zhrnutie

Presné popisy apartmánov zo strany CK a jednoduchá komunikácia s CK, nevyskytli sa žiadne problémy.


19.7.2015 10

Plus

výborný půldenní výlet lodí, dobrá spolupráce s delegátem na místě


Hanka

7.9.2014 9:

Plus

Vyborne ubytovanie, prijemna a ochotna pani domaca, plaz vhodna pre male deti.

Mínus

V suvislosti so zakupenym zajazdom nemozem spomenut ziadne zaporne stranky. Boli sme maximalne spokojni so vsetkym.

Zhrnutie

Komunikacia s CK bola bezproblemova, ponukane ubytovanie zodpovedalo realite. V kazdom pripade mozem tuto CK odporucit pre prezitie pokojnej rodinnej dovolenky.


Pavol

19.8.2014 6

Plus

Velmi prijemna a ochotna majitelka apartmanu.

Mínus

málo konkretne info. o kvalite ubytovania platba za ubytovanie pred zahájením pobytu platba za ubytovanie "keš" bez dokladu o zplatení

Zhrnutie

"priemer"


Reakcia CK Novalja

Dobrý den - jak již bylo zmíněno, veškeré informace jsou v POKYNECH NA CESTU, které každý klient před odjezdem obdržel. Nevytištění pokynů způsobuje, že poté nemůžete najít daný dům (v lokalitách jsou jich desítky a bez adresy a pokynů to prostě nejde...). Naštěstí jsme byli schopni Vás navést i po telefonu ke správnému domu. Platba předem za ubytování je v Chorvatsku, ale i u nás, standardem. Mezi další informace, které jsme Vám před odjezdem zasílali, patří, že si máte ubytovací voucher vytisknout 2x - jeden odevzdáte majiteli domu a na druhý Vám potvrdí převzetí doplatku za ubytování - bohužel, víc udělat nemůžeme a také nezmůžeme nic s tím, když klienti našich pokynů nedbají. Hezký den.


Jirka

14.1.2014 2

Plus

Přesné informace o cestě. Práce delegáta

Mínus

Nezaregistroval jsem

Zhrnutie

Dobrá komunikace, široká nabídka, ze které si vybere asi každý.


16.10.2013


1»