Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.      

Apartmány Roza

20 m
Internet (wifi)
Časová zľava 8% do 28.2.
Zľava na deti
Dieťa do 3 rokov zdarma (vek v dobe pobytu)
Domáce zvieratá: NIE
Pobyt nedeľa-nedeľa
Klimatizácia
Pre rodiny a páry
Vlastná doprava
2 osoby
3 osoby
4 osoby
5 osob
6 osob
1 ložnice
2 ložnice
Hodnotené našimi klientmi: Recenzie sú prevzaté z AtlasCK.cz
Apartmány Roza - horní a dolní budova, Mandre, ostrov Pag, Chorvatsko

Recenzie
apartmány Roza



8.10.2017 2


Radka

5.10.2017 3

Plus

výborná komunikace s CK - rychlé odpovědi, nic nebyl problém, vše odpovídalo popisu, cena zájezdu velmi dobrá, před odjezdem přišly podrobné pokyny a rady k cestě a dané oblasti. Příště určitě opět využijeme.


Zhrnutie

vše super, vřele doporučuji


J. K.

26.9.2017 10

Plus

Komunikace s CK Novalja 100%. Velmi ochotné pracovnice. Velmi příjemný a ochotný delegát p. Horák.


Zhrnutie

CK doporučuji, jedná se o spolehlivou CK ( služeb využíváme od r. 2004 pravidelně). Nikdy se nestalo, že by bylo něco jinak, než bylo domluveno.


Marcel

20.9.2017 9

Plus

Velmi dobře zpracované podklady a vstupní informace k cestě autem i samotnému zájezdu. Mandre je opravdu krásná a klidná destinace. Ubytování, alespoň v našem případě, bylo skutečně u moře a pláž (spíše místo vydlážděné štípaným kamenem) výborné.


Zhrnutie

Dovolená v krásném místě Mandre na ostrově Pag. Klidné místo s křišťálovým mořem, hezkými miniplážemi. Očekávejte klidné místo bez nočního života. Ze strany CK je velmi dobře zpracován itinerář k cestě autem a komunikace s CK bez problémů. V našem případě ubytování v naprosté blízkosti moře - neočekávejte luxus, ale zcela vyhovující standard vybavenosti apartmánu.


Reakcia CK Novalja

Dobrý den, děkujeme za recenzi na ubytování v apartmánu A2 v domě Roza. Blízkost moře, jeho čistota a průzračnost jsou zde skutečně výjimečné. Jsme rádi, že se Vám dovolená v Mandre líbila a budeme se těšit v budoucnu zase na viděnou!


Jana a Pavel Janoštíkovi

20.9.2017 2

Plus

Mandre je pěkná a klidná lokalita. Apartmán Silváno má krásnou polohu přímo u moře. Proto jsme tam byli už mnohokrát.

Mínus

Nevím proč, ale musím napsat, že apartman kam jezdíme chátrá. Jako by mu chyběla údržba.

Zhrnutie

Cestovní kancelář je velmi solidní, jsme s ní spokojeni.


Lumír

12.9.2017 9

Plus

klidné středisko

Mínus

neodvětraná koupelna - větrání do kuchyně,chybí mikrovlnná trouba a Wi-Fi

Zhrnutie

mohu doporučit


Reakcia CK Novalja

Dobrý den, v tomto domě je WIFI dostupná jen v apartmánech A2 a A6. V apartmánu A8, kde jste byli ubytovaní, bohužel WIFI dostupná není. Tyto informace jsou u domu Roza uvedené na našich stránkách.


Gabriela

10.9.2017 6

Plus

Kdysi nám apartmány Silvano/Roza doporučili přátelé. Každý rok vybíráme nové místo pro dovolenou.. poslední 4 roky jsme skončili tady :-)

Mínus

Majitelé by mohli začít trochu investovat do apartmánů a sem tam něco opravit & doplnit. Bohužel se některé věci/vybavení rozpadá - nádobí, vybavení kuchyně, stolu na terase odpadávala noha, atd. Loni u apartmánu vedle bylo něco podobného - problémy s wc, některé vybavení kuchyně se rozpadalo. Předloni taky - problémy v koupelně, opět vybavení kuchyně. Taky by to chtělo lépe čistit koupelnu.. je zde minimální nebo žádná možnost větrání, takže bývá plíseň v rozích.

Zhrnutie

Příjemné místo pro klidnou dovolenou. Doporučuji!


Robert Brno

5.9.2017 12:

Plus

realita

Mínus

kvlita vybavenosti a opotrebeni nabízeného ubytování.Kuchyňská linka postele

Zhrnutie

velice spokojen


Tereza

5.9.2017 4:

Plus

Vynikající komunikace s CK.

Mínus

Ne moc dobrá spolupráce s majitelkou apartmánu Roza. Jednalo se o toaletní papír, kdy CK uváděla zajištění toal. papíru po celou dobu pobytu, což však nebylo skutečností.

Zhrnutie

Komunikace CK vynikající, ochotný delegát.


31.8.2017 11


29.8.2017 12

Plus

Klidné místo, Pochválil bych i práci delegáta, je moc šikovný a ochotný.

Mínus

Jen malé upozornění, před apartmánem je palma a ta pokud kvete, její květ přitahuje včely. Na lidi přesto včely nejdou, ten květ je pro ně velice atraktivní. Jen může někomu vadit jejich bzukot. Palma je nádherná a nic se s tím dělat nedá..

Zhrnutie

V pohodě.


29.8.2017 12

Plus

Klidné místo, Pochválil bych i práci delegáta, je moc šikovný a ochotný.

Mínus

Jen malé upozornění, před apartmánem je palma a ta pokud kvete, její květ přitahuje včely. Na lidi přesto včely nejdou, ten květ je pro ně velice atraktivní. Jen může někomu vadit jejich bzukot. Palma je nádherná a nic se s tím dělat nedá..

Zhrnutie

V pohodě.


29.8.2017 4

Plus

Výborný delegát p. Hájek


Reakcia CK Novalja

Dobrý den, jen upřesňujeme, že náš delegát v Mandre se jmenuje Radek Horák, nikoli Hájek :-)


Honza

24.8.2017 10


Daniel Klička

23.8.2017 12

Plus

schopný delegát


Makin Novák 774 87 23 18

16.8.2017 12

Plus

krásný ostrov PAG a moře

Mínus

V apartmánu Silavno jsem byl poprvé před 15ti lety. Mrzí mě, že apartmány nikdo pořádně neudržuje !!!! Jsou to sice drobnosti, ale dokáží znepříjemnit pobyt !!!! Ulomený držáky sprchy, chybějící perlátor na vodovodní baterii, nemožnost uzavřít okenici (přidrátováno), odpad, jediný mop snad pro celý aparmánový dům.

Zhrnutie

v pořádku


tomáš

15.8.2017 12

Plus

Pláž, blízko ubytování.

Mínus

Nevětrané WC a koupelna, drobné neřešené nedostatky - světlo koupelna, světlo lednice, nedostatek příborů, nádobí, sklenic..

Zhrnutie

když nenajdu nic lepšího, pojedu opět s touto cestovkou.


10.8.2017 12


Roman

8.8.2017 11:


Zhrnutie

Doporučuji


8.8.2017 10: